Mehmet Yılmazer'den Mansur Yavaş'a İsrail soruları

​Ak Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a 4 soru yöneltti.
Ankara Masası
|
12 Mayıs 2021, Çarşamba - 00:30
Mehmet Yılmazer'den Mansur Yavaş'a İsrail soruları

İsrail Büyükelçiliğinin, Ankara Büyükşehir Belediyesinin yardım kampanyasına yaptığı iftar desteğiyle ilgili tartışmalar devam ediyor.

Ak Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, konuya ilişkin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a 4 soru sordu.

Yılmazer, Mansur Yavaş'a cevaplamasını istediği şu soruları yöneltti;

1) İsrail Büyükelçiliği size kadar neden Ankara Büyükşehir Belediyesine önceki Ramazanlarda destek olmadı? İsrail ile ilişkiniz ne boyuttadır? Bunları açıkla!

2) Türk soydaşlarımız üzerinden istismara kalkışıyorsun ya söyle bakalım herhangi bir paylaşımın, yardımın var mı Suriyeli Türkmenlerle ilgili? Açıkla ABD ile ilişkin ne boyutta? Vatandaşımız merak ediyor?

3) Mossad ile ilişkisini iddia ederek haksız ithamda bulunmakla İsraile teşekkür belgesi verdiğini meşrulaştırmaya çalışıyorsan bunu kimse yemez. Sen önce siyonist İsrail ile ne konuda ve nerede tanıştın ve seni neye hazırlıyorlar açıkla!

4) Bu millete dağıttığın nohutların kaynağı da İsrail mi? İsrail kadroları mı senin etrafını sardı ? Bunları açıkla? Kiminle nasıl bir irtibatın var? Sana sorularımız bitmeyecek! Kipalı görüntün var mı ağlama duvarı önünde?

Ne olmuştu?

İsrail Büyükelçiliğinin Ankara Büyükşehir Belediyesinin başlattığı iyilik hareketinde bulunan 'iftar ver' kampanyasına 500 iftariyelik bağışladığı ortaya çıkmıştı. İsrail'in Filistin'e saldırmasının ardından bu destek büyük tepki toplamış, Büyükşehir'den yardımların geri iade etmesi istemişti. Ankara Büyükşehir Belediyesi bir açıklama yaparak yardımların saldırılar başlamadan önce gerçekleştiğini, alınan iftariyeliklerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını belirtmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/770264/mehmet-yilmazerden-mansur-yavasa-israil-sorulari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.