Vasip Şahin'den Ramazan Bayramı mesajı

Ankara Valisi Vasip Şahin, Ramazan Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında her şeye rağmen bayram sevinci etrafında kenetlenmeye davet etti.
Ankara Masası
|
12 Mayıs 2021, Çarşamba - 23:41
Vasip Şahin'den Ramazan Bayramı mesajı

"Kıymetli Ankaralılar" ifadeleriyle mesajına başlayan Ankara Valisi Vasip Şahin şunları aktardı;

Ramazan ayının şifa veren, gönülleri zenginleştiren rahmet ve bereket ikliminin ardından yeni bir bayrama daha kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar mensubiyet şuurumuzun derinleştiği, en kıymetli zaman dilimleridir. Bayram coşkusuyla manevi bilincimiz yenilenir; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımız pekişir. Salgının gölgesinde geçirdiğimiz ikinci Ramazan’da, mübarek günlerin bizlere sunduğu kardeşlik atmosferini hakkıyla yaşayamadığımız için yine mahzunlaştık. Bütün insanlığı sarsan bu küresel afet sürecinde umudumuzu kaybetmeden bayram sevinci etrafında kenetlenmeli, mutluluğumuzu paylaşarak çoğaltmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Ankaralıların bayramını tebrik ediyor, daha nice bayramlara sağlıkla ve huzurla erişmeyi yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Mübarek bayramın ülkemize, İslâm âlemine ve bütün insanlığa iyilikler ve hayırlar getirmesini diliyorum.

http://www.ankaramasasi.com/haber/771804/vasip-sahinden-ramazan-bayrami-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.