Başkan Ertuğrul Çetin muhtarlarla bayramlaştı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ramazan Bayramı dolayısıyla 21 mahalle muhtarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
Zeliha Demirci
|
13 Mayıs 2021, Perşembe - 11:47
Başkan Ertuğrul Çetin muhtarlarla bayramlaştı

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında toplu bayramlaşma yapılamaması sebebiyle Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, mahalle muhtarlarını tek tek ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını kutladı. 21 mahalle muhtarının bayramını tebrik eden Başkan Ertuğrul Çetin, çalışmalarında muvaffakiyetler diledi.

"Önümüzdeki bayramlaşmalarımızı hep birlikte yan yana olacak şekilde kutlarız"

Koronavirüsü tedbirleri kapsamında toplu bayramlaşma yapmadıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; "Bu bayram da mahalle muhtarlarımızı yerlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladık aynı zamanda çalışmalarında kolaylıklar diledik. İnşallah en kısa sürede koronovirüs belasından kurtularak, önümüzdeki bayramlaşmalarımızı daha samimi ve hep birlikte yan yana olacak şekilde kutlarız. Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Hemşehrilerimize önemle rica ediyorum. Bayram boyunca lütfen pandemi tedbirlerine eksiksiz uyalım ki bu illetten bir an önce kurtularak eski bayramlarımızı tekrar yaşayabilelim. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın, sevdikleriyl e birlikte, sağlıklı, huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum." dedi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/772093/baskan-ertugrul-cetin-muhtarlarla-bayramlasti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.