Çankaya Belediyesi müzisyenlerin yanında

Çankaya Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren müzisyenler için “Çankaya Bir Sahne” etkinliği düzenleyecek.  Açık havada düzenlenecek programlarla sanatçılara ekonomik destek verilmesi planlanıyor.
Ankara Masası
|
14 Mayıs 2021, Cuma - 11:48
Çankaya Belediyesi müzisyenlerin yanında

Çankaya Belediyesi,  pandemi koşulları nedeniyle çalışamayan müzisyenlere
destek olmayı sürdürüyor. Bu çerçevede  5 Haziran itibariyle koronavirüs tedbirlerine uygun olarak parklarda “Çankaya Bir Sahne” etkinliği düzenlenecek. Ankara'da ikamet eden müzisyenler projeye solo ya da toplu olarak başvurabilecek. 

Başvurular 17 Mayıs'ta başlıyor

Başvurular, 17 Mayıs 2021 ile 28 Mayıs 2021 tarihleri arasında Çankaya Belediyesi web sayfasından, [email protected] e-posta adresi üzerinden veya Çankaya Belediyesi Muammer Sun Müzik Atölyesi Yıldız Evler Mahallesi Alkım Caddesi No:1 adresinden yapılabilecek. Sanatçılar, 0 312 229 67 52 telefon numarasından ya da [email protected]  adresinden bilgi edinebilecek. Başvuru şartları 17 Mayıs 2021 pazartesi itibariyle detaylı olarak www.cankaya.bel.tr adresinde yer alacak. Çankaya Belediyesi Seçici Kurulu tarafından belirlenecek sonuçlar ardından performansların tarih ve mekan bilgisi 3 Haziran 2021 tarihinde Çankaya Belediyesi resmi web sayfasından paylaşılacak. 

"Zor günleri dayanışma içinde atlatacağız"

Atılan adımla ilgili konuşan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Pandemi süreci yaşamsal, ekonomik ve sosyal yoksunluklara neden olduğu gibi insanlarımızı karamsarlığa da sürükleyebiliyor. Bu karamsarlığı aşabilmenin yolu dayanışmadan ve birlikte olmaktan geçer. Sanatın aydınlık yolu ile yeni bir dayanışma kültürü için adım atıyoruz. Yaklaşık 140 müzisyenin performansıyla Çankayamızın çeşitli parklarında ve açık hava mekanlarında halkımızı sanatla buluşturacağız.  Böylece sanatçılarımıza da ekonomik destek vermiş olacağız. Bu zor günleri dayanışma içinde atlatacağız" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/772972/cankaya-belediyesi-muzisyenlerin-yaninda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.