Su ve Gül Meydanı'ndan görsel şölen

Keçiören Belediyesi tarafından hayata geçirilen Su ve Gül Meydanı tam kapanma ardından ağırlayacağı misafirlerini bekliyor. Meydanda su ve ışığın eşsiz dansı şimdiden büyük beğeni topladı.
Ankara Masası
|
14 Mayıs 2021, Cuma - 12:20
Su ve Gül Meydanı'ndan görsel şölen

Keçiören Belediyesi tarafından çevreye duyarlılık açısından örnek bir proje olarak hayata geçirilen ve Türkiye’de bir ilk olan Su ve Gül Meydanı, suyun ve ışığın eşsiz güzellikteki dansı ile hayran bıraktı.

Keçiören sular ve şelaleler şehridir

Tam kapanma süreci bittiğinde tüm vatandaşları bu görsel şöleni izlemeye davet eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Tam kapanma süreci sona erdiğinde vatandaşlarımızı Türkiye’de bir ilk olan bu eserimizi görmeye davet ediyorum. Ankara çöl diyorlar ama Keçiören şelaleler ve sular şehridir. Bu halkaya yeni bir projemizi daha eklemiş olduk. 4 bin metrekarelik alanda suyun bütün güzelliklerini gösterme imkânımız olacak." dedi.

Akşamları ücretsiz otopark

Başkan Altınok, ayrıca 400 araçlık otopark sayesinde Keçiören Kaymakamlığı ve Keçiören Belediyesi etrafında oluşan araç yoğunluğunu da hafiflettiklerini kaydederek, akşamları Su ve Gül Meydanı’nı ziyaret etmek isteyen vatandaşların araçlarını otoparka ücretsiz olarak park edebileceğini söyledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/773024/su-ve-gul-meydanindan-gorsel-solen
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.