Pentagon’dan heyecanlandıran Ufo Görüntüleri

Ankara Masası
|
28 Nisan 2020, Salı - 15:13
Pentagon’dan heyecanlandıran Ufo Görüntüleri

Pentagon üç UFO görüntüsü yayınladı.

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) , 2004 ve 2015 yılları arasında Deniz Kuvvetleri’ne bağlı pilotlarca çekilmiş üç UFO videosu yayınladı.

Bir süredir UFO (Tanımlanamayan uçan obje)  meraklıları arasında dolaşan videolar ABD Savunma Bakanlığı tarafından da ilk defa doğrulanmış oldu.

Deniz Kuvvetlerine bağlı F/A 18 savaş uçakları rafından kaydedilen videolarda küçük bir cismin yüksek hızlarda hareket ettiği gözlemleniyor. Videolar, Pentagon tarafından FLIR, GIMBAL ve GOFAST olarak isimlendirildi.

Pentagon Sözcüsü Sue Gough, daha önce sızmış olan videoların ABD ordusuna ait gizli bilgileri içermediği için gizlilik statüsünden çıkartıldığını açıkladı. Aralık 2017 ve Mart 2018’de ilk kez özel bir firma tarafından yayınlanan videolar ile ilgili açıklama yapan Deniz Kuvvetleri Pilotu David Fravor da, 2004 yılına ait görüntüleri kendisinin çektiğini  belirtti. “Yaklaştım, aniden güneye doğru hızlandı ve iki saniye içerisinde kayboldu” diyen Fravor, “Garip bir şekilde masa tenisi topu gibi hareket ediyordu” ifadelerini kullandı.

https://www.youtube.com/watch?v=9KvHdTnPTq4
http://www.ankaramasasi.com/haber/7741/pentagondan-heyecanlandiran-ufo-goruntuleri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.