Ankaralı paraşütçülerden Filistin'e destek

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yamaç paraşütçüleri gökyüzünde Filistin bayrakları açarak İsrail'e tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
16 Mayıs 2021, Pazar - 10:54
Ankaralı paraşütçülerden Filistin'e destek

Ankara'nın Beypazarı ilçesi Üreğil Mahallesi'nde gerçekleştirilen yamaç paraşütü atlayışlarında anlamlı bir etkinliğe imza atıldı.

Bin 450 metre yükseklikteki Ovacık Yaylasında toplanan yamaç paraşütçüleri, İsrail zulmü altındaki Filistinlilere destek olmak için paraşütlerine astıkları Filistin bayraklarını gökyüzünde dalganlandırdı.

"Devletimiz gerekeni yapacaktır"

Yamaç paraşütü ekibinin başında bulunan Yesevi Arama Kurtarma Genel Sekreteri Mustafa Çelik, “Sapan taşlarımız Filistin’e ulaşmaz ama en azından safımızı belli edelim diye bu eylemi yaptık. Devletimiz gerekeni yapacaktır ama biz de elimizden geleni yapmamız lazım” ifadelerini kullandı.

"Onların yanlarında olduğumuzu göstermiş olduk"

Yamaç paraşütü pilotu Hakan Göktürk, “Burada bu faaliyeti gerçekleştirmemizdeki asıl amaç Kudüs’teki Müslüman kardeşlerimize yapılan zulme kendimizce bir ses çıkartmak ama devletimizden de bir yaptırım bekliyoruz” dedi.

Yamaç paraşütü pilotu Bekir Kutlar, “Belki bugün Filistin’e taş atamıyoruz ama uçuşumuzda bayraklarını sallandırarak onların yanında olduğumuzu göstermiş olduk” diyerek duygularını dile getirirken, yamaç paraşütü pilotu Aslan Şekerci de şu ifadeleri kullandı:

“Şu anda Filistin’de, Kudüs’te Müslüman kardeşlerimiz katlediliyor. Bunu protesto etmek için bayraklarını dalgalandırdık. Ama İslam nurunu muhakkak tamamlayacaktır muhakkak. Devlet yetkililerimizin de bir an evvel eyleme geçmesini istiyoruz.”

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/775071/ankarali-parasutculerden-filistine-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.