Bakan Akar, video konferans yöntemi ile birlik komutanları ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe Şimşek ve Pençe Yıldırım operasyonlarının zorlu arazi koşullarına rağmen planlandığı şekilde başarıyla devam ettiğini belirterek "Şu ana kadar yapılan çalışmalarda, 113 terörist etkisiz hale getirildi." dedi. Bakan Akar, 1 Ocak'tan bugüne kadar 1070 terörist etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
IHA-20210517AW322018
|
17 Mayıs 2021, Pazartesi - 16:07
Bakan Akar, video konferans yöntemi ile birlik komutanları ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar,  başkanlığında, TSK komuta kademesi ile Bakan Yardımcıları Yunus Emre Karaosmanoğlu ve Alpaslan Kavaklıoğlu'nun katılımıyla video konferans toplantısı yapıldı.

I rak'ın kuzeyindeki Metina ve Avaşin-Basyan bölgelerinde eş zamanlı başlatılan Pençe Şimşek ve Pençe Yıldırım operasyonlarının, zorlu arazi koşullarına rağmen planlandığı şekilde başarıyla devam ettiğini belirten Akar, "Şu ana kadar yapılan çalışmalarda, 113 terörist etkisiz hale getirildi. Bununla birlikte 107 mağara ve sığınak tahrip edildi." dedi.

Akar'da kararlılık vurgusu

Terörle mücadelenin en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edeceğini vurgulayan Akar, "Faaliyetlerimizin ne kadar yoğun ve etkili olduğunun açıkça anlaşılması bakımından önemli bir gösterge olduğu için açıklıyorum, 1 Ocak'tan bugüne kadar 1070 terörist etkisiz hale getirildi." diye konuştu.

(AA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/778471/bakan-akar-video-konferans-yontemi-ile-birlik-komutanlari-ile-gorustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.