Ankara esnafı destek paketini değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı esnafa yönelik toplam 4 milyar 622 milyon liralık karşılıksız destek ödemesi memnuniyetle karşılandı.
Ankara Masası
|
17 Mayıs 2021, Pazartesi - 22:16
Ankara esnafı destek paketini değerlendirdi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki ayrı grup halinde 1 milyon 384 binden fazla esnaf ve sanatkara 4 milyar 622 milyon liralık kaynağın karşılıksız verileceğini açıkladı.

Başkentte kırtasiyecilik yapan İzzet Yakut, Kovid-19'la mücadele kapsamında uygulanan tam kapanma sürecinde maddi zorluk yaşadıklarını belirterek, hibenin kendilerini bir miktar rahatlatacağını söyledi. Yakut, esnafa verilen desteklerin sürmesini istedi.

"Bizim için ilaç olur"

Taksici Erol Tetik, kapanma sürecinde işlerinin azaldığını ifade ederek, "Sayın Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun, çok teşekkür ederiz. Bu destek bizim için ilaç olur." dedi.

"En azından ufak bir destek olur"

Lokantacı Halit Gürşin de hibe açıklamasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Esnaf için en azından ufak bir destek olur. Herkes sıkıntı yaşadığı için 3 bin, 5 bin de olsa en azından elektrik, su, bazı ihtiyaçlarımızı görür." diye konuştu.

(AA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/778905/ankara-esnafi-destek-paketini-degerlendirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.