Veresiye kavgasında ortalık savaş alanına döndü

Gürcistan'ın Kvemo Kartli bölgesinde marketten veresiye alkol teklif eden gençler ret cevabı aldı. Daha sonra arkadaşlarını toplayıp markete gelen gençler ortalığı savaş alanına çevirdi.
Ankara Masası
|
17 Mayıs 2021, Pazartesi - 23:40
Veresiye kavgasında ortalık savaş alanına döndü

Gürcistan'ın Kvemo Kartli bölgesindeki Dmanisi kasabasında yer alan "Ömer" adlı bir markete giren saldırganlar, ilk olarak kendilerine veresiye alkol vermeyen tezgahtara, sonra da tezgahtarın yaşlı kayınpederine saldırdı. Tezgahtar İsmayilova, olayın ardından polis karakolunda ifade verirken, saldırgan tekrar markettekilere saldırdı.

"60 kişilik grupla arbede yaşanmış"

İsmayilova, "Mağazaya giren gençler veresiye alkol istediler. Marketin sahibi burada değildi, ben de bunun imkansız olduğunu söyledim. Fakat onlar bana hakaret ettiler ve beni tehdit ettiler. Sonra sarhoş gençler yanıma gelen yaşlı kayınpederime de hakaretler ederek kendisini dövdüler. Polis, ihbarda bulunmamızın ardından olay yerine geldi ve ifade için bizi karakola götürdü. Biz karakoldayken markete saldıran yaklaşık 60 kişilik bir grup ile çevredeki vatandaşlar arasında arbede yaşandı" ifadelerini kullandı.

Gürcistan polisi tarafından yapılan açıklamada 8 kişinin gözaltına alındığı ve olaya ilişkin soruşturma başlatıldığı kaydedilirken, olayda kaç kişinin yaralandığı ise açıklanmadı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/778977/veresiye-kavgasinda-ortalik-savas-alanina-dondu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.