Devlet Bahçeli'den Kudüs çağrısı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kudüs'e Birleşmiş Milletler veya İslam ülkelerinin katılımıyla bir koruyucu güç planlanmıyorsa o zaman tarihin sesine kulak verilmeli. Kudüs'ün ruhunu ve dokusunu bilen Türk milleti yeni bir nöbet için devreye girmelidir. Çağrı olursa biz gidelim, biz koşalım, hızır gibi yetişelim, akan kanı durduralım." dedi.
Ankara Masası
|
18 Mayıs 2021, Salı - 11:12
Devlet Bahçeli'den Kudüs çağrısı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

CHP'nin organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında iddianame hazırlanan Sedat Peker'den yola çıkarak Cumhur İttifakı'na yönelik tepkilerine yanıt veren Bahçeli, "Cumhur İttifakı üçüncü ortağı mafya diyen CHP Genel Başkanı önce kendine bakmalı, irtibatlarını gözden geçirmeli. Terörle ittifak kuran partinin mafyadan dertlenmesi yüzsüzlüktür. Uyuşturucu baronu ve CHP'nin fiili ortağı. Türkiye, terörle mücadele ettikçe; CHP çıldırmaktadır. Yurt içinde ve yurt dışında Türkiye'ye silah doğrultanlar bunların bedelini en kısa zamanda ödeyecektir" dedi.

Seçim çağrılarına üstü kapalı yanıt

Bahçeli'nin hedefinde Millet İttifakı'nın iki üyesi; Kılıçdaroğlu ve Akşener de vardı.

Bahçeli, "Zillet ittifakı, yeni ortak gördüğü bulaşıcı hastalıktan nemalanma sırasına girecek kadar basiretini kaybetmiştir" dedi.

CHP'nin yönetimine karşı da bozguncu ifadesini kullanan Bahçeli, "Milletimiz 2023 Haziran ayında bozguncuları sandıkta bozuk para gibi harcayacaktır" şeklinde konuştu. 

"Türk milleti yeni bir nöbet için devreye girmelidir"

Grup toplantısının sonlarında İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına değinen Bahçeli,  "Kudüs'e Birleşmiş Milletler veya İslam ülkelerinin katılımıyla bir koruyucu güç planlanmıyorsa o zaman tarihin sesine kulak verilmeli. Kudüs'ün ruhunu ve dokusunu bilen Türk milleti yeni bir nöbet için devreye girmelidir. Çağrı olursa biz gidelim, biz koşalım, hızır gibi yetişelim, akan kanı durduralım." diye ekledi.

Bahçeli'nin bu sözleri ayakta alkışlandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/779208/devlet-bahceliden-kudus-cagrisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.