Ali Hikmet Akıllı'dan Mansur Yavaş'a yönelik eleştirilere cevap

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, "Mansur Yavaş sosyal medya belediyeciliği yapıyor" eleştirilerine "Alemi cihan olsanız, sırf sosyal medya üzerinden bu işi bu kadar süre götüremezsiniz"diye cevap verdi.
Ankara Masası
|
18 Mayıs 2021, Salı - 23:12
Ali Hikmet Akıllı'dan Mansur Yavaş'a yönelik eleştirilere cevap

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Gökyıldırım, Medya Ankara Genel Yayın Yönetmeni Bayram Polat ve Redaktör Haber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Gökdemir’in sorularını yönelttiği Günün Programı'na konuk oldu.

Ali Hikmet Akıllı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik muhaliflerin  "Sosyal medya belediyeciliği yapıyor" eleştirileri hakkında konuştu.

"Alemi cihan olsanız götüremezsiniz"

Yapılmayan bir şeyin halka aktarılamayacağını belirten Akıllı "Yaptığı sosyal belediyeciliği, sosyal medya yoluyla halka duyuyor. Sayın başkanın yaptığı şey budur. Eğer siz bir şey yapmıyorsanız, alemi cihan olsanız, sırf sosyal medya üzerinden bu işi bu kadar süre götüremezsiniz. Bir şey yapıyorsunuz ki bunu insanlara anlatabiliyorsunuz. Yapmadığınız bir şeyi nasıl aktaracaksınız, ne anlatacaksınız insanlara." dedi.

Mansur Yavaş parti değiştirecek mi?

Mansur Yavaş'ın İYİ Parti'ye geçeceği iddialarıyla ilgili de konuşan Akıllı, "Mansur Başkan siyasi hayatını CHP'de sonlandırmak istiyor. Geçmek iyi bir karar olmaz" ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş partide kabullenildi mi?

'CHP'liler Mansur Yavaş'ı kabullendi mi?' sorusuna Akıllı "Öyle olduğunu umut ediyorum. Benim gözlemim o yönde. Yani sonuçta bu partinin üyesidir sayın başkan. Bundan sonra Mansur başkanın partiyle ilgili tartışmamak lazım. Elbet farklı bir siyasi gelenekten geldi ama Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediyecilik anlayışıyla örtüşen bir belediye başkanlığı yapıyor. Biz de memnunuz halk da memnun. Ben kabullenildiğini umut ediyorum." diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/780372/ali-hikmet-akillidan-mansur-yavasa-yonelik-elestirilere-cevap
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.