Sedat Peker yeni video paylaştı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Youtube hesabından yeni bir video yayımladı.
Ankara Masası
|
20 Mayıs 2021, Perşembe - 08:44
Sedat Peker yeni video paylaştı

Youtube hesabından paylaştığı videolarla dikkat çeken iddialarda bulunan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yeni bir adım daha attı.

Peker'in yeni videosu "Zaferin Büyüklüğü Mücadelenin Zorluğuyla Ölçülür" başlığı ile paylaşıldı. 1 saat süren videoda  Peker'in masasındaki Yılmaz Özdil'in "Son Cüret" adlı kitabı dikkat çekti. 

Peker videosunu şu mesajla takipçilerine duyurdu:

Kıymetli kardeşlerim, şükürler olsun ki altıncı videoda yine beraberiz. Ülkemiz zor bir dönemden geçmekte. Eski bilgelerin söylediği üzere “İnsanın en büyük dostu zorluklardır. Çünkü insanı karşılaştığı zorluklar kuvvetlendirir ve ayakta tutar.” Bu zor süreçlerden inşallah hep beraber güçlenerek çıkacağız. Yine eski bilgelerin söylediği üzere “İtibar arenaya çıkıp toza çamura bulananlarındır.” sözünün doğruluğunu hep beraber tüm dünyaya kanıtlayacağız. Bu yayınladığım videoyu çektikten sonra süslü sülü devletin televizyonuna çıkıp şahsımla ilgili bazı iğrenç şeyler söylemiş. Pazar günü cevap hakkımı kullanıp ona gerektiği şekilde cevabımı vereceğim. Benden lütfen emin olun kardeşlerim. Kendimi size karşı, manen beni destekleyen sizleri de başkalarına karşı asla mahcup etmem. Tekrar söylüyorum, lütfen benden emin olun.

Bakan Soylu suç duyurusunda bulunmuştu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, avukatı aracılığıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker'in yönelttiği iddialar ile ilgili araştırma yapılmasını istemişti. Soylu ayrıca Peker hakkında "hakaret ve iftira" gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/782119/sedat-peker-yeni-video-paylasti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.