İstanbul’da lüks rezidansta dehşet

İstanbul Kağıthane’de bir genç, ablasıyla birlikte yaşamasından rahatsız olduğu evli ve 2 çocuklu bir adamı iki yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan adam hastaneye kaldırılırken, Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan saldırgan genç tutuklanarak cezaevine gönderildi.
IHA-20210520AW324336
|
20 Mayıs 2021, Perşembe - 09:49
İstanbul’da lüks rezidansta dehşet

Olay, Kağıthane Hamidiye Mahallesi’ndeki lüks bir rezidansta  önceki hafta pazar günü saat 12.00 sıralarında  meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evli ve 2 çocuklu olan İsmail B. (42), bir süre önce Zekiye Rabia S. ile birlikte lüks bir rezidansta yaşamaya başladı. İsmail B. iddialara göre olay günü küfürler savurduğu  Zekiye Rabia S.'yi darp etti. 

Bu durumdan haberdar olan Zekiye Rabia S.’nin erkek kardeşi Mehmet Ali S. (19), soluğu rezidansta aldı. Daireye giren genç ablasını darp ettiği iddia edilen şahsı mutfaktan eline geçirdiği bıçakla yaraladı. Sol koltuk altından ve sol omzundan yaralanan şahıs, dairenin kapısını açtıktan sonra yere yığıldı.

Hastaneye kaldırıldı

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı şahıs ilk müdahalesinin ardından   ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Hastanesi'ne kaldırıldı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Başpınar’ı yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Ameliyata alınan Başpınar’ın hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. 

Suçunu itiraf etti

Öte yandan olayla ilgili çalışma başlatan Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Mehmet Ali S.‘nin ve ablasının çelişkili ifadeler vermesi üzerine saldırgan genci sorguya aldı. Suçunu itiraf eden saldırgan, şahsı nikahsız yaşadıkları için ve ablasını darp etmesi nedeniyle bıçakladığını itiraf etti. Olayda kullandığı bıçağı da çöp kutusuna attığını söyleyen genç, Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bıçağın da muhafaza altına alındığı olayda, emniyete götürülen genç işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece “kasten yaralama” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/782174/istanbulda-luks-rezidansta-dehset
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.