Mustafa Cengiz'in 'kerhane' fıkrası güldürmedi

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Papa'ya demişler kerhaneye uğrayacak mısın o da demiş ki ne işim var kerhane mi var New York'ta demiş. Ertesi gün manşet atmışlar 'Papa, New York'a gitti iner inmez kerhane sordu!' ben bu tuzağa düşmem." dedi.
Büşra Bayrak
|
21 Mayıs 2021, Cuma - 18:15
Mustafa Cengiz'in 'kerhane' fıkrası güldürmedi

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Türk Telekom Stadyumu'nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cengiz, "Yönetimimden biri aday olursa onu destekleyeceğim. Ben aday olmayacağım. Abdürrahim Bey, Kaan Bey ve Yusuf Bey'e adaylık teklifinde bulundum. Onlarda burada... Bu seçimde aday olmalarını istiyorum. Bu seçimde iptal olayı var. Taraftardan mutlak destek görürsem. Yeniden değerlendireceğim. 1 aylık süreç var. Mevcut adayların Galatasaray'a zarar verme tehlikesini, yeterli olmama tehlikesini görürsem ve taraftardan mutlak destek görürsem, adaylık kararımı değerlendireceğim." ifadelerini kullandı.

Cengiz'den kerhane fıkrası

Gazetecilerle konuşmasında, bir muhabirin, "Keşke ben başkan olmasaydım diyor musunuz?" sorusuna "Kesinlikle." yanıtını veren Cengiz'e muhabir, "Pişmansınız yani?" diye sorunca Mustafa Cengiz, "Yok, bak şimdi beni gazeteci tuzağına düşürme! Ahmet Taner Kışlalı bana bir hikaye anlatmıştı Allah rahmet eylesin. Papa inmiş havaalanına, gazetecilerden birisi 'Sayın Papa kerhaneye uğrayacak mısınız?" demiş. Adam da şaşkın 'Ne diyorsun New York'ta kerhane mi var?' demiş. Ertesi gün gazetede manşet, 'Papa havaalanından iner inmez New York'ta kerhane mi var diye sordu.'" ifadelerini kullandı.

Cengiz'in anlattığı bu fıkra karşısında kimsenin gülmediği gözlemlendi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/786552/mustafa-cengizin-kerhane-fikrasi-guldurmedi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.