Yaşar Neslihanoğlu'ndan Hilal Ayık'a yanıt

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında kürsü gaspı yapıldığını savunan Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık'a yanıt veren CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, "35-40 dakika konuştunuz. Kürsü gaspı bunun neresinde?" dedi.
Ankara Masası
|
24 Mayıs 2021, Pazartesi - 15:40
Yaşar Neslihanoğlu'ndan Hilal Ayık'a yanıt

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı Mayıs Ayı 1.Birleşimi'ne "bağlantı" tartışması damga vurdu. Nisan ayındaki canlı yayın sorunları gündeme getirerek kürsü gaspı yaşandığını iddia eden Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık'a yanıt CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu'ndan geldi.

"Kürsü gaspı söz konusu değil"

"Açıkçası hayretler içinde kaldım." diyen Neslihanoğlu, "Akyurt Belediye Başkanımız kürsü gaspından bahsediyor. Hilal Hanım konuşma sürenize bakın. Minimum 35 ile 40 dakika arasında konuşma yaptınız. Sınırlı olan konuşma nedir? Başkan belirler ve 5 dakika ile sınırlıdır. 35-40 dakika konuştunuz. Kürsü gaspı bunun neresinde? Kürsü gaspı söz konusu değil. İki de bir neden bunu dile getiriyorsunuz?" ifadesini kullandı. 

Murat Köse'ye "CHP zihniyeti" yanıtı

Mamak Belediye Başkanı ve AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse'nin "CHP zihniyeti" ifadesiyle başlayan tepkisine de yanıt veren Neslihanoğlu, "Sizin 15 saat konuşmanızı canlı yayın yaptı. CHP zihniyeti bu işte. 15 saatlik canlı yayın. Tabii ki aksaklıklar olabilir." diye ekledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/793094/yasar-neslihanoglundan-hilal-ayika-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.