ABB Meclisi'nde Metin Akdemir gerginliği

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde CHP Etimesgut Belediye Meclis Üyesi Ertan Işık'ın kürsüde olduğu anlarda araya giren AK Parti Keçiören Belediye Meclis Üyesi Metin Akdemir salonda tansiyonu yükseltti.
Ankara Masası
|
24 Mayıs 2021, Pazartesi - 17:30
ABB Meclisi'nde Metin Akdemir gerginliği

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı Mayıs Ayı 1.Birleşimi'nde gergin anlar yaşandı. CHP Etimesgut Belediye Meclis Üyesi Ertan Işık'ın Mamak Belediye Başkanı ve AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse'ye yönelik suçlamaları tansiyonu yükseltti. 

Işık, "Aslı yoksa yapacağı bir tek yol var. Avukatına talimat verecek. Gidecek avukatla yargıya beni şikayet edecek. Bu kadar basit." dedi. 

Işık'ın çıkışları ardından araya giren AK Parti Keçiören Belediye Meclis Üyesi Metin Akdemir ise Büyükşehir yerine Mamak Belediyesi'nin konuşulmasına tepki gösterdi. 

Bunun üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Metin Bey size söz vermedik ki, sana ne oluyor?" karşılığını verdi.

Köse de müdahale edilmemesini Metin Akdemir'e söz verilmesini istedi. 

Gerginliğin ardından konuşmasına devam eden Işık, "Kürsü gaspının ne olduğunu görüyoruz. Bunu Ankaralılar da izliyor. Bir defa bu mecliste konuşacak en son kişi Mamak Belediye Başkanıdır." şeklinde konuştu. 

Salondaki gerginlik karşılıklı atışmalarla devam etti. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/793312/abb-meclisinde-metin-akdemir-gerginligi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.