Polatlılı öğrenciler kampa girdi

Polatlı Belediyesi Destek Eğitim Merkezleriyle LGS ve YKS öğrencilerini kamplara alarak eğitimde fırsat eşitliği oluşturmaya çalışıyor.
Ankara Masası
|
24 Mayıs 2021, Pazartesi - 18:25
Polatlılı öğrenciler kampa girdi

Liselere Geçiş ve Yükseköğretim Kurumları Sınavlarına katılacak öğrenciler için Polatlı Belediyesi Destek Eğitim Merkezi'nde müfredatta uygun olarak uzman öğretmenler tarafından sınava hazırlanıror.

Sınavlara dair tüm konular pekiştiriyorlar

Polatlı Belediyesi’nin desteği ile eksiklerini tamamlayan 8’inci ve 12’nci sınıf öğrencileri; düzenlenen soru çözümleri, etütler ve deneme sınavlarıyla Liselere Geçiş ve Yükseköğretim Kurumları Sınavlarına hazır hale getiriliyor. Kamp kapsamında hazırlanan hızlandırılmış programa katılan öğrenciler düzenlenen dersler eşliğinde sınavlara dair tüm konuları pekiştiriyor.

“Gençlerimize destek olmaya devam ediyoruz”

Polatlı Belediyesi Destek Eğitim Merkezi tarafından 20 Mayıs tarihinde başlatılan LGS Kampı 15 gün, YKS Kampı ise 25 gün sürecek.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya konuya ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada; “Destek Eğitim Merkezimiz aracılığıyla geleceğimizin teminatı gençlerimize sınavlarında destek olmaya devam ediyoruz. Liselere Geçiş ve Yükseköğretim Kurumları Sınavlarına katılacak tüm gençlerimizin gözlerinden öpüyor, başarılar diliyorum” dedi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/793355/polatlili-ogrenciler-kampa-girdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.