Binali Yıldırım, Sedat Peker'in iddialarıyla ilgili harekete geçiyor

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker'in iddialarına ilişkin, "Hukuki yoldan da hakkımızı arayacağız." dedi.
Ankara Masası
|
24 Mayıs 2021, Pazartesi - 19:18
Binali Yıldırım, Sedat Peker'in iddialarıyla ilgili harekete geçiyor

Binali Yıldırım, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin'in, Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü (OECD) Kapsayıcı Büyüme Girişimi Şampiyon Belediye Başkanları Koalisyonu üyesi seçilmesi nedeniyle düzenlenen programın çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Muhalefet, yargının harekete geçmemesini eleştiriyor, siz ne söylemek istersiniz?" sorusu üzerine Yıldırım, gerekli açıklamaları yaptığını söyledi.

Yıldırım, hukuki yolların da açık olduğunu belirterek, "Hukuki yoldan da hakkımızı arayacağız." diye konuştu.

Sedat Peker ne demişti?

Sedat Peker, uyuşturucu ticareti için Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'ın ocak ve şubatta Venezuela'ya gittiğini iddia ederken "Kokain işini anlatayım. Yeni güzergah kurmak için Venezuela'ya kim gitti? Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım. Ocak ayında 4 gün, Şubat ayında 4 gün Venezuela'da kaldı. Binali Yıldırım'ın böyle bir organizasyonda olduğunu düşünmüyorum ancak ilk zamanlar Erkan Yıldırım'ı çektikleri kasetlerle bu işe yönlendirdiler."ifadelerini kullanmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/793400/binali-yildirim-sedat-pekerin-iddialariyla-ilgili-harekete-geciyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.