Devlet Bahçeli'den Sedat Peker açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kimse İçişleri Bakanı'nın boynuna tasma geçiremeyecek" dedi.
Ankara Masası
|
25 Mayıs 2021, Salı - 10:55
Devlet Bahçeli'den Sedat Peker açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. İsim vermeden organize suç örgütü yöneticisi Sedat Peker'in iddialarına değinen Bahçeli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yalnız olmadığını söyledi. 

"Hiç kimse İçişleri Bakanı'nın boynuna tasma geçiremeyecek, buna da hiç bri alçağın gücü yetmeyecektir" diyen Bahçeli, "Yine hiç kimse Türk Silahlı Kuvvetleri'nin onurlu komuta heyetine çamur atamayacaktır. Terörle mücadelede destan yazan bir hükümetin, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ve İçişleri Bakanı'nın yalnız olmadığını özellikle ifade ediyorum" ifadelerini kullandı. 

" Türkiye'nin gündemi video kayıtları ile rehin alınamaz"

Bahçeli şöyle devam etti:

Konu devletimizin saygınlığıdır. Herkes yerini yurdunu bilmek zorundadır. Herkes ağzından çıkanlara dikkat etmekle mükelleftir. Türkiye'nin gündemi video kayıtları ile rehin alınamaz, sosyal medya iftiraları ile ele geçirilemez. TBMM Başkanlığı görevini üstlenmiş, ilaveten Türkiye Cumhuriyeti'nin son başbakanı ünvanını taşıyan sayın Binali Yıldırım'ı evladıyla birlikte töhmet altında bırakmak, uyuşturucu ticareti ile ilişkilendirmek tek kelime ile müfteriliktir. Bu meselede tarafsız kalmak, Türkiye'yi gasp etmek için kiralanan çevrelere destek vermektir.


http://www.ankaramasasi.com/haber/793907/devlet-bahceliden-sedat-peker-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.