Mansur Yavaş'tan madalya kazanan sporculara tebrik

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Özbekistan'dan madalyayla dönen ASKİ sporcuları Muhammed Furkan Özbek ve Yusuf Fehmi Genç'i tebrik etti.
Ankara Masası
|
25 Mayıs 2021, Salı - 19:52
Mansur Yavaş'tan madalya kazanan sporculara tebrik

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te başlayan Gençler Dünya Halter Şampiyonası'nda ASKi Spor Kulübü sporcuları büyük başarı elde etti.

Şampiyonada  67 kiloda podyuma çıkan milli sporcu Muhammed Furkan Özbek, koparmada 141 kilo ile altın, silkmede 176 kilo ile gümüş, toplamda da 317 kilo ile altın madalya kazanarak Tokyo 2020 kotası aldı.

Aynı kiloda yarışan ASKİ'nin bir diğer milli sporcusu Yusuf Fehmi Genç ise koparmada 133 kilo ile 4. olurken, silkmede 168 kilo, toplamda 301 kilo ile iki bronz madalya aldı.

" Başarılarınız daim olsun evlatlarım"

Gelen madalya haberlerinin ardından bir mesaj yayımlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş " Gençler Dünya Halter Şampiyonası'nda ASKİ Spor Kulübümüzün sporcuları yine göğsümüzü kabarttı. Dünya şampiyonu Muhammet Furkan Özbek'i ve şampiyonayı 3'üncü tamamlayan Yusuf Fehmi Genç'i yürekten kutluyorum. Başarılarınız daim olsun evlatlarım" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/797277/mansur-yavastan-madalya-kazanan-sporculara-tebrik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.