Fatih Ünal talimat alıyor mu?

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal, 'Ak Parti Grup Başkan Vekili Murat Köse'den talimat alıyor' iddialarına net bir şekilde 'hayır' cevabını verdi.
Ankara Masası
|
25 Mayıs 2021, Salı - 22:32
Fatih Ünal talimat alıyor mu?

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Gökyıldırım, Medya Ankara Genel Yayın Yönetmeni Bayram Polat ve Redaktör Haber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Gökdemir’in sorularını yönelttiği Günün Programı'na Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal konuk oldu.

Canlı yayında Redaktör Haber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Gökdemir, Ünal'a "Etimesgut Belediye Meclis üyesi Ertan Işık, sizinle ilgili çok ciddi bir atıfta bulundu. ‘Burayı idare ederken Murat Bey size talimat veriyor ama bize talimat veremez’ dedi. Murat Bey’den kastı Ak Parti Grup Başkan Vekili Murat Köse. Siz başkanlık yaparken Murat Bey’den talimat alıyor musunuz?" diye sordu.

"Herkes demokratik hakkını kullanmıştır"

Ünal soruya net bir şekilde 'Hayır' derken "Mevzuat ve yönetmeliğe göre hareket ederim.  Ondan sonra grup başkan vekillerimizin mutabakatına göre hareket ederim. Şimdiye kadar en az 250-300 tane toplantı yapmıştırız. En az 250 tanesini ben yönettim. 250 tane yönettiğim toplantıların hiçbir tanesinde çok ciddi bir sıkıntı, çok ciddi bir problem, bana söz vermediniz gibi bir konuşma olmamıştır. CHP grup başkan vekili de, İYİ Parti grup başkan vekili de her konuşmayı yapmışlar demokratik haklarını kullanmışlardır." ifadelerini kullandı.

"Tarafsız olmaya özen gösteriyorum"

Kürsüde olmadığı sürece AK Partili olduğunu belirten Ünal "Ben bir AK Partiliyim kürsüde olmadığım zamanlar AK Parti adına konuşmalarda yapıyorum. Ama kürsüye çıktığımda genelde Ankara’yı ilgilendiren, Ankara’nın genelini ilgilendiren konularla ilgili yorum yapıyorum ve meclis başkanı olarak da tarafsız olmaya özen gösteriyorum." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/797360/fatih-unal-talimat-aliyor-mu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.