Kızılcahamam'a sınıf atlatacak proje

Kızılcahamam'da yapılacak Ragbi ve Beyzbol Sahası projesinin ihalesi Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirildi.
Ankara Masası
|
25 Mayıs 2021, Salı - 23:44
Kızılcahamam'a sınıf atlatacak proje

Ankara'nın turizm açısından potansiyeli en yüksek ilçelerinden olan Kızılcahamam'da yeni bir proje için hazırlıklar tamamlandı. 

Kızılcahamam  Soğuksu sahalar mevkiinde yapımı planlanan Ragbi ve Beyzbol Sahası projesinin ihalesi bugün Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirildi.

Proje tamamlandığı ilçe büyük bir spor tesisine kavuşurken, Ragbi Milli Takımı da maçlarını bu sahada oynayacak. Projenin spor alanının yanı sıra turizme de katkı sağlaması bekleniyor.

" İlçemiz her şeyin en iyisine layık"

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, proje için teşekkür ederken " Bu önemli projenin ilçemize kazandırılmasını sağlayan, Gençlik ve Spor Bakanımız Sn Dr. Mehmet Kasapoğlu'na, Bakan Yardımcılarımıza, Spor Toto Başkanımıza ve  Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ülkemizin ilk Ragbi Sahası Kızılcahamam’a hayırlı olsun. İlçemiz her şeyin en iyisine layık. Müjdelerimizin devamı gelecek..." paylaşımında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/797386/kizilcahamama-sinif-atlatacak-proje
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.