Akşener'den Rize ziyareti açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Rize ziyaretinde yaşanan gerginlikle ilgili olarak "Kimse heveslenmesin, bana Türkiye'nin hiçbir yerinde zarar gelmez. Ben Rize'nin geliniyim" dedi.
Ankara Masası
|
26 Mayıs 2021, Çarşamba - 10:37
Akşener'den Rize ziyareti açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener'in gündeminde olaylı geçen Rize ziyareti vardı.

İkizdere ve Çayelinde, AK Parti teşkilatlarınca toplanan grupların provokasyon girişimleri olduğunu savunan Akşener,  "Ama Rizeli yurttaşlarımız bunlara prim vermediler. Yanlış anlaşılmasın, ben Erdoğan'ı ve arkadaşlarını anlayabiliyorum. Zor günler geçiriyorlar. Sulandırmak zorunda oldukları kocaman bir millet gündemi var. Ama bunları yaparken Rizeli kardeşlerimi zan altında bırakmayı kabul etmem. Rize'den bize zarar gelmez, ben Rize'nin geliniyim." dedi.

Bahçeli'ye Rize yanıtı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin eleştirilerine de tepki gösteren İYİ Parti lideri, "Dün de küçük ortak çıkıp demiş ki, benim Rize'ye gitmem provokasyonmuş. Sayın Bahçeli, ben gezmezsem kim gezecek muhterem. Ben dinlemezsem, milletin derdini kim dinleyecek. En son ne zaman esnaf ziyareti yaptın, işsize iş buldun." şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/797585/aksenerden-rize-ziyareti-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.