Kılıçdaroğlu'ndan sandık resti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik sözlerine tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Geç bunları kardeşim geç. Er meydanına gel, milletten korkulmaz. Sandığı getir sandığı!" dedi.
Ankara Masası
|
26 Mayıs 2021, Çarşamba - 14:59
Kılıçdaroğlu'ndan sandık resti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Rize ziyaretinde yaşanan gergin anlar yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretle ilgili sözlerine tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim resti çekti. 

CHP lideri sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında "Erdoğan binlerce trolünden umudunu kaybetmiş olacak ki, kendi de trol gibi konuşmaya başlamış. Mafya ağzı ile “bunlar daha iyi günler” demiş. Geç bunları kardeşim geç. Er meydanına gel, milletten korkulmaz. Sandığı getir sandığı!" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ne demişti? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada "Yine dua et ki, gelin hanıma çok ileri gitmeden bir ders verdiler. Bu da Rizeli'nin edebini, adabını gösterir. İkizdere yetmedi bir de Çayeli'ne gitti. Orada da zaten gerekeni yaptılar. Ondan sonra Trabzon'a gitmeye kalktın, Trabzon'da da hiç meydana çıkmadan, hemen uçağa geçip Ankara'ya döndün. Bu daha bir. Daha neler olacak neler. Daha dur bakalım. Bunlar iyi günler." demişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/798380/kilicdaroglundan-sandik-resti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.