Yetkin Öztürk'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine tepki

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Meral Akşener'e yapılan saldırılarla ilgili "Daha neler olacak neler. Daha dur bakalım." söylemlerini kullanmasına "Biz de merakla 8. bölümü bekliyoruz" ifadeleriyle tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
26 Mayıs 2021, Çarşamba - 23:20
Yetkin Öztürk'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine tepki

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize'de saldırıya uğrayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkındaki sözlerine tepki gösterdi.

Meral Akşener'e yapılan saldırıyla ilgili 'daha dur bakalım' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Yetkin Öztürk " Hakaret ve tehdit dili virüsten daha kötü bir hastalıktır. Virüsün aşısı ve tedavisi var fakat bunların tedavisi yok! Biz de merakla 8. bölümü bekliyoruz." ifadeleriyle cevap verdi.

Ne demişti?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de Meral Akşener'e yapılan saldırıyla ilgili "Yine dua et ki gelin hanıma çok ileri gitmeden bir ders verdiler. Daha neler olacak neler. Daha dur bakalım." diye konuşmuştu.

Meral Akşener'in sözleri

Yetkin Öztürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini yayımladığı videoda Meral Akşener'in daha önce grup toplantısı ayakta alkışlanan şu sözlerine yer verdi;

Öldürülsem de, tehdit edilsem de, tek kişi kalsam da bu mücadeleden dönersem namussuzum, şerefsizim, namerdim. Bu da Türk kadınının, Müslüman Türk kadının sözüdür, yeminidir. Allah’ım sana and olsun, şart olsun ki dönersem namerdim.

http://www.ankaramasasi.com/haber/799463/yetkin-ozturkten-cumhurbaskani-erdoganin-sozlerine-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.