Gölbaşı Belediyesinden işçilere bayram müjdesi

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Kurban Bayramı öncesi işçilere 3 bin 300 lira promosyon ödemesi yapacaklarını açıkladı.
Ankara Masası
|
27 Mayıs 2021, Perşembe - 23:24
Gölbaşı Belediyesinden işçilere bayram müjdesi

Yeni yıl öncesi belediyede çalışan işçilerin en düşük maaşını 3 bin 325 TL yaparak işçinin yüzünü güldüren, 6 aylık maaş farklarını da bir kalemde ödeyen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’ten, Kurban Bayramı öncesi işçilere bir müjdeli haber daha geldi.

Gölbaşı Belediye’sinde Bellas bünyesinde çalışan şirket işçilerinin maaş promosyon ihalesi sonuçlandı. Maaş promosyonları, yapılan ihaleyi kazanan banka tarafından Kurban Bayramı öncesi Temmuz ayı itibariyle çalışanların hesaplarına yatırılacak.

Kurban Bayramı öncesi destek

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek , “Belediye çalışanlarımız için bu zamana kadar en yüksek promosyon miktarında anlaşma sağladık. Kurban Bayramı öncesinde personelimize önemli bir destek yarattık.” dedi.

Promosyon ihalesi sonuçlandı

Gölbaşı Belediyesi, bankalarla süresi biten çalışanların maaş anlaşmasının yenilenmesi bir ihale gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen açık ihaleye, Gölbaşı’nda şubesi bulunan 3 devlet bankası ve 3 özel banka katıldı. Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in talimatı ile belediye yetkililerinin ve Bellas LTD.ŞTİ. Genel Müdürü Ali İhsan Tunç’un da yer aldığı ihale komisyonu, banka temsilcileri ile toplanarak, yeni maaş anlaşması için  ihaleyi gerçekleştirdi. Belediye personeline ekonomik destek sağlamayı hedefleyen anlaşmanın en önemli konusu, çalışanlara verilecek promosyon bedeli oldu. İhaleye katılan banka temsilcileri, bu konudaki tekliflerini önce zarf içerisinde ihale komisyonuna sundu, daha sonra da açık arttırma usulüne göre teklifler yenilendi.

Görüşmeler sonucunda bir devlet bankası, çalışanlara en yüksek promosyon teklifini vererek maaş ve promosyon ihalesini kazandı.

Bayram öncesi 3 bin 300 lira ödenecek

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, belediye olarak bugüne kadar en yüksek oranda promosyon miktarına ulaştıklarını söyledi. Promosyonların çalışanların hesaplarına ilgili banka tarafından Kurban Bayramı öncesi yatırılacağını söyleyen Başkan Şimşek  “Belediye çalışanlarımız için bu zamana kadar en yüksek promosyon miktarında anlaşma sağladık. Bellas bünyesinde görev yapan işçi kardeşlerimizin 3 bin 300 lira promosyon ödemesi Temmuz ayı itibariyle yapılacak. Kurban Bayramı öncesinde personelimize önemli bir destek yarattık. Çalışanlarımıza ve ailelerine hayırlı olsun” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/801894/golbasi-belediyesinden-iscilere-bayram-mujdesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.