Ali İmdat'tan Ankaragücü yönetimine çağrı

Ankaragücü'nün en etkili taraftar gruplarından Gecekondu'nun lideri Ali İmdat, kulüpte alt yapıya destek verilmesi çağrısında bulundu.
Ankara Masası
|
28 Mayıs 2021, Cuma - 23:36
Ali İmdat'tan Ankaragücü yönetimine çağrı

Süper Lig'den TFF 1.Lig'e düşen Ankaragücü yeni bir yapılan için kolları sıvadı.

Başkan seçimi için geri sayım başlarken, Ankaragücü'nün kalabalık taraftar grubu Gecekondu'nun lideri Ali İmdat kulüp yöneticilerine alt yapıya yatırım yapma çağrısında bulundu.

Kulübün geleceğinin alt yapıda olduğunu belirten İmdat, şu ifadeleri kullandı;

Bir futbolun en önemli omurgalarından birisi alt yapıdır. Alt yapıdaki çocuklar bir kulübü dipten de yukarı taşır. Arma duygusunu bilerek yetişen çocukların futbol ekonomisine katkısı da bi o kadar fazla olur.

Son günlerde Ankaragücü'nün bir çok hocayla adı anılmaktadır. Bunun olumu olduğunu düşünüyor yalnız gelecek veya kalacak kişilerin ilk önceliğinin alt yapı olmalıdır. Kulübümüzün alt yapısının durumu ortadadır. Maddi açıdan gerekli her şeyin yapılması lazımdır. 

Altyapıda çok yürekli ve yetenekli insanlar var, bunlar kulübün geleceğidir. Bu yazımı da nereye çekeceksiniz çekebilirsiniz.Alt yapıdaki bütün futbolcu kardeşlerimin oğlum dahil başarılı olmasını çok isterim. Bu çocukların emeği var kimi 10 kimi 15 yıldır bu forma için ter döküyor. 

Alt yapı ortadadır. İyileştirilmesi gereklidir. Bu bir önceliktir.

http://www.ankaramasasi.com/haber/803973/ali-imdattan-ankaragucu-yonetimine-cagri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.