Şehit Hüseyin Keleş'in eşinin feryatları yürek dağladı

Ağrı Doğubayazıt'ta çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Keleş Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. Keleş'in eşinin cenazede 'Gitme ne olur' diye feryat ettiği anlar ise kameralara yansıdı.
Ankara Masası
|
30 Mayıs 2021, Pazar - 17:31
Şehit Hüseyin Keleş'in eşinin feryatları yürek dağladı

Ağrı-Doğubayazıt'ta devam eden Eren-15 Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Keleş’in cenazesi Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

'İndirin' diye bağırdı

Töreninin ardından cenaze aracının ardından yürüyen Keleş'in sözleri ise yürekleri dağlandı. Acı eş 'Gitme ne olur. İndirin' diye yalvardı.

Üst düzey isimler cenazeye katıldı

Cenaze namazına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Ankara Valisi Vasip Şahin, Kuvvet Komutanları katıldı.

Cenaze namazı sonrasında Oktay ve Bahçeli, şehit babası Hasan Keleş’in koluna girerek oğlunu son yolculuğuna uğurlamasına yardımcı oldu. Şehidin naaşı, Bağlum Mezarlığı’na defnedildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/806416/sehit-huseyin-kelesin-esinin-feryatlari-yurek-dagladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.