ABB’de haksız yere işçi çıkarıldığı iddia edildi

ABB Başkan Vekili Fatih Ünal ve ABB Meclis Üyesi Sinan Burhan sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla Ankara Büyükşehir Belediyesi ANFA Güvenlik Şirketinden 3 işçinin sözleşmelerinin haksız yere feshedildiğini iddia ederek Mansur Yavaş’a tepki gösterdi.
Büşra Bayrak
|
30 Mayıs 2021, Pazar - 22:23
ABB’de haksız yere işçi çıkarıldığı iddia edildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) yeni bir iddia ile çalkalanıyor.

ABB şirketlerinden ANFA Güvenlik Hizmetleri ve Sistemleri Limited Şirketi'nde çalışan 3 işçinin sözleşmelerinin haksız yere feshedildiği iddia edildi. İşten çıkarılanlardan birinin AK Partili olan Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’ın oğlu Harun Yalçın olduğu belirtildi.

ABB Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal ve ABB Meclis üyesi Sinan Burhan sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla ABB Başkanı Mansur Yavaş’a tepki gösterdi.

Ünal ve Burhan’ın paylaşımlarında, şu ifadeler yer aldı:

Fatih Ünal: “Ankara Büyükşehir'de İşçi Kıyımı... İşçilere mobbing yapılıyor,istifaya zorlanıyor,haksız yere işten atılıyor dediğimizde, her defasında bu iddialarımızı inkâr eden Mansur Yavaş daha dün tek derdi evine ekmek götürmek olan 3 belediye işçisinin sözleşmesini haksız yere feshetti...”

Sinan Burhan: “Sn Mansur Yavaş Ak Parti Güdül Bld B.oğlu Harun Yalçın’ın iş akdini fesih etmiş. Güya rozetsiz Başkan olacaktı. Ekmekle oynamış. Kazan ve Akyurt Belediye Başkanları kendisini eleştirdi diye 189 BinTL ceza kesti. Cezanladırma başladı.”


http://www.ankaramasasi.com/haber/806505/abbde-haksiz-yere-isci-cikarildigi-iddia-edildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
dayı
31 Mayıs 2021, 11:37
mansur yavaş tarafından yapılan eziyetin haddi hesabı yok.. medya kulağını tıkamış kıyım gazetelere yansımıyor ki.. kimler kimler çıkarılıyor işten haksız yere, çıkarılmayanlar psikolojik baskı altına alınıp ya sürgün ediliyor yada kadro ve maaşları düşürülüyor.. yerlerine kimler mi geliyor; fetö den devşirme hdp den bozma liyakatın yanından bile geçmediği bir sürü cahil... devran dönecek!!!