Ankara'da kaza geçiren 8 aylık hamile kadından haber geldi

Ankara'nın Sincan ilçesinde otomobilin çarptığı 8 aylık hamile S.A.’nın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Sezaryen ameliyatla alınan çocuğun durumunun ise iyi olduğu belirtildi. Talihsiz kadının yakınları sürücünün alkollü olduğunu iddia etti.
Zeliha Demirci
|
01 Haziran 2021, Salı - 14:55
Ankara'da kaza geçiren 8 aylık hamile kadından haber geldi

Kaza, Sincan ilçesi Zeki Uğur Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, seyir halinde olan Y.C.'nin kullandığı 06 BC 1833 plakalı otomobil, karşıdan karşıya geçmeye çalışan S.A. isimli 8 aylık hamile kadına çarptı. Talihsiz kadın çarpmanın şiddeti ile havalandıktan sonra metrelerce sürükledi.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırılan kadının durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Sezaryen ameliyatla alınan çocuğun durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

Sürücü alkollü iddiası

Hastane bahçesinde doktorlardan gelecek iyi bir haberi bekleyen S.A.’nın bir yakını, sürücünün alkollü olduğunu iddia ederek "Mağdur olanlardanız. İnşallah çocuk da kendisi de sağlıklı bir şekilde çıkar. Çocuğun sağlık durumu iyi ama hastamızın sağlık durumundan bir haber yok. Doktorlar da elinden geleni yapıyor. Şahsa gerekli cezanın verilmesi için elimizden geleni yapacağız." dedi.


(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/809358/ankarada-kaza-geciren-8-aylik-hamile-kadindan-haber-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.