Mansur Yavaş: Dara düşen herkesin arkasındayız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Devir, devletin vatandaşın arkasında olmasını gerektiren bir devir." dedi. KPSS'ye başvuran ihtiyaç sahiplerinin sınav ücretlerini karşıladıklarına dikkat çeken Yavaş, "Dara düşen herkesin arkasındayız. Belediyecilik budur." ifadesini kullandı.
Ankara Masası
|
01 Haziran 2021, Salı - 17:15
Mansur Yavaş: Dara düşen herkesin arkasındayız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Bağlum'da görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların şikayetlerini tek tek dinleyen Başkan Yavaş, çözüme yönelik atılacak adımları anlattı.

Program sonrası Ankara Masası'na konuşan Başkan Yavaş, Haziran ayı normalleşme dönemine yönelik esnafa verilen destekler hakkında bilgiler verdi. 

"Elimizden gelen yardımı yaptık"

1000'e yakın esnafın, ücretsiz dezenfektan işlemi için kendilerine ulaştığını ifade eden Yavaş, "Kahveci esnafı da akşam belli oldu. Onlara da mesajlarımızı atıp taleplerini aldık. Bugün itibari ile hepsine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Onun haricinde esnafımız için elimizden gelen yardımı yaptık. Kapalı oldukları dönemde cep harçlığı da olsa destek olamaya çalıştık." dedi.

"Belediyecilik budur"

KPSS'ye başvuran ihtiyaç sahiplerinin sınav ücretlerinin karşılanmasına değinen Yavaş, "Bu devir, devletin vatandaşın arkasında olmasını gerektiren bir devir. Çünkü gelirleri yok oldu. Böyle bir dönemde, yardım alanların çocuklarının da mutlaka sınavlara girmesi lazım. Gerek üniversite sınavı, gerek KPSS, gerekse YKS... Bunların hepsinde destek olduk. Çünkü parasızlık nedeniyle sınavdan mahrum olmalarını istemedik. Dara düşen herkesin arkasındayız. Belediyecilik budur." şeklinde konuştu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/810122/mansur-yavas-dara-dusen-herkesin-arkasindayiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.