Elmadağ'da birlikten kuvvet doğdu

Elmadağ orman mevkiinde faaliyete başlayan taş ocağı faaliyetleri, Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın’ın önderliğinde gösterilen tepki ile durduruldu.
Zeliha Demirci
|
02 Haziran 2021, Çarşamba - 12:13
Elmadağ'da birlikten kuvvet doğdu

Doğayı, çevreyi ve insan sağlığını yakından ilgilendiren, yeni kullanıma açılan taş ocaklarıyla ilgili Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın tarafından, geçtiğimiz günlerde Elmadağ Belediyesi Köy Konağında toplantı düzenlenerek, taş ocaklarıyla ilgili bilgi ve fikir alışverişinde bulunulmuştu. Toplantı sonunda katılımcıların tam desteğiyle ve fikir birliği ile tutanak düzenlenmiş, Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın'ın, "Bizler Elmadağımız’ın tüm paydaşları olarak bu doğa katliamına dur diyoruz. Elmadağımız’ı gelecek nesillerimize daha güzel olarak bırakmak için hep beraber hareket ederek doğamıza sahip çıkacağız. Bu taş ocağının faaliyetlerinin durdurulması ve kapatılması için hep birlikte hareket edeceğiz." sözlerini ifade eden tutanak imzalanarak konuyla ilgili birlik beraberlik örneği gösterilmişti.

Konunun takipçisi olan Belediye Başkanı Aşkın, "Yaptığımız görüşmeler neticesinde, ilçemizde orman mevkiinde faaliyete başlayan Taş ocağı faaliyetlerini durdurma kararı almıştır. Ruhsatın tamamen iptali için çalışmalarımız devam edecektir. Bu süreçte birlik olan tüm siyasi partilerimize, derneklerimize, sendikalarımıza, odalarımıza, kooperatiflerimize ilçemizin tüm paydaşlarına teşekkür ederim." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/811456/elmadagda-birlikten-kuvvet-dogdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.