AK Partili Yıldız'dan 19 Mayıs stadı açıklaması

AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, kente yakışır bir stadyumun kazandırılmasının önemli olduğunu belirterek ​​"Bütüncül ve iyi düşünülmüş bir projeyle çıkılması çok önemli." dedi.
Ankara Masası
|
02 Haziran 2021, Çarşamba - 12:48
AK Partili Yıldız'dan 19 Mayıs stadı açıklaması

AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Gökyıldırım, Medya Ankara Genel Yayın Yönetmeni Bayram Polat ve Redaktör Haber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Gökdemir’in sorularını yanıtladı. 

Ankara'nın sporda üvey evlat muamelesi gördüğünü savunan Gökdemir, kentteki stat sorununu gündeme getirdi. 

Bunun üzerine sporun gelişmesini oldukça önemsediklerini ifade eden Yıldız, hem ilçe belediyeleri hem de bakanlık tarafından yapılan spor tesislerini örnek gösterdi. 

Ankara’ya yakışır bir stadyumun kazandırılmasının önemli olduğunu vurgulayan Yıldız, yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışına giren Mehmet Özhaseki’nin de bu noktada projeleri olduğunu hatırlattı. 

"19 Mayıs Stadyumu şehrin kimliğini yansıtıyor"

"En iyi projeyle çıkmanız için iyi planlamanız lazım. Bence marka projeler oluşturmak gerekir." diyen Yıldız, "19 Mayıs Stadyumu'nun bulunduğu yer şehrin kimliğini yansıtan önemli noktalardan biri. Dolayısıyla çok iyi düşünülmesi gereken bir proje. Beşiktaş İnönü Stadyumu'ndan örnek verelim. İnönü Stadyumu çok tarihi bir noktada bulunmakla birlikte artık şehrin kimliği ile bütünleşmiş bir yanı var. 19 Mayıs Stadyumu'nu da böyle görüyorum. Karşısında bizim tarihi garımız, hemen ilerisinde CSO’nun eski yapısı var. Hemen yakınında ya da faklı cephesinde Ankara Palas var. Dolayısıyla şehrin kemikli dokusuyla bütünleşen bir yeri var. Dolayısıyla bütüncül ve iyi düşünülmüş bir projeyle çıkılması çok önemli. " ifadelerini kullandı. 

Kompleksin içerisinde amatör spor kulüplerinin de yer bulabilmesini çok önemsediklerini söyleyen Yıldız, "Ankara’nın çok güçlü takımları var. İnşallah bu güçlerini çok daha yoğun bir şekilde hissettirecekleri altyapıyı sunmak için bizler de elimizden geleni yapıyor olacağız." diye ekledi. 



http://www.ankaramasasi.com/haber/811521/ak-partili-yildizdan-19-mayis-stadi-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.