Baki Demirbaş'tan TBMM'ye ziyaret

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş ve Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Erhan Kuşçu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) milletvekillerini ziyaret ederek ilçede süren projeler hakkında bilgi verdi.
Ankara Masası
|
02 Haziran 2021, Çarşamba - 21:39
Baki Demirbaş'tan TBMM'ye ziyaret

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Erhan Kuşçu ile birlikte TBMM'de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İki isim ilk önce Ak Parti Ankara Milletvekili ve Ak Parti MKYK Üyesi Lütfiye Selva Çam‘ı Meclis'teki makamında ziyaret etti.

Bakan Kasapoğlu projeler hakkında bilgilendirildi

Başkan Demirbaş, Erhan Kuşçu, Ankara Milletvekilleri Lütfiye Selva Çam ve Orhan Yeğen'i, daha sonra Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu TBMM’deki makamında kabul etti.

Başkan Demirbaş, Bakan Kasapoğlu’na ilçede gençlere yönelik yürüttükleri çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verirken, yeni tesisler ile ilçenin desteklenmesini istedi. Demirbaş, çalışmaları devam eden yarı olimpik yüzme havuzu ve gençlik merkezi için Baka Kasapoğlu'na teşekkür etti.

Emrullah İşler ve Zeynep Yıldız'a ziyaret

Başkan Demirbaş, daha sonra  eski Başbakan Yardımcısı Ak Parti Ankara Milletvekili Sayın Emrullah İşler'i ve Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız'ı ziyaret ederek ilçede devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/812719/baki-demirbastan-tbmmye-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.