AK Parti'den istifa eden Esra Yılmaz Aksoy'un yeni partisi belli oldu

AK Parti'den istifa eden Mamak Belediyesi Meclis Üyesi Esra Yılmaz Aksoy, İYİ Parti'ye geçti.
Ankara Masası
|
09 Haziran 2021, Çarşamba - 09:20
AK Parti'den istifa eden Esra Yılmaz Aksoy'un yeni partisi belli oldu

Mamak Belediyesi Meclisi'nde yaşanan gerginlik sonrası AK Parti'den istifa eden ardından yayınladığı video ile bir dönem koordinatörlüğünü üstlendiği Gönül Çarşısı'nda yolsuzluk yapıldığını öne süren Esra Yılmaz Aksoy'un yeni adresi belli oldu.

Rozetini Akşener takacak

Paylaştığı videonun sonunda "Vatanım için milletim için hizmete hazırım. Ben siyasetçi kızıyım, halka hizmet benim kanında var." diyerek siyasete devam edeceğinin mesajını veren Aksoy, İYİ Parti'ye geçti. Genel Başkan Meral Akşener'in düzenlenecek grup toplantısında Aksoy'a rozet takması bekleniyor.

Öztürk'ün sözlerini akıllara getirdi

Öte yandan söz konusu gelişmeler İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk'ün sözlerini hatırlattı. Ankara Masası'nın canlı yayın konuğu olan Öztürk, AK Parti Keçiören Meclis Üyeleri İbrahim Uyar ve Emir Kuşdemir'in partilerine geçmesine değinerek "Adalet ve Kalkınma Partisi'nden daha çok kopuşlar olacak. Bizi izlemeye devam etsinler. Ankara'da bu manada kendilerine çok büyük sürprizlerimiz olacak. İktidara ilkleri yaşatacağız." demişti.

Esra Yılmaz Aksoy kimdir?

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde belediye başkanlığı yarışına giren eski SHP milletvekili Yaşar Yılmaz’ın kızı olan Esra Yılmaz Aksoy, AK Parti’nin kurduğu 59. Hükumet’te 22. dönem milletvekilliği ve İçişleri Bakanlığı yapan Abdülkadir Aksu’nun kız kardeşinin oğlu ile evli.

http://www.ankaramasasi.com/haber/813335/ak-partiden-istifa-eden-esra-yilmaz-aksoyun-yeni-partisi-belli-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.