Mansur Yavaş'tan personel sayısıyla ilgili açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ATB İş Merkezi'ndeki yangına 80 araç, 450 personel ile müdahale edildiğini açıkladı.
Ankara Masası
|
03 Haziran 2021, Perşembe - 21:01
Mansur Yavaş'tan personel sayısıyla ilgili açıklama

Ankara'nın Yanimahalle ilçesi Macun Mahallesi 208’inci caddedeki Ankara Ticaret Borsası İş Merkezi'nde (ATB) yangın meydana geldi. 

Restoranda başlayan nedeni henüz belirlenemeyen yangın diğer dükkanlara da sıçradı. Bir dükkanda bulunan ve fazlaca istiflenmiş dezenfektan malzemelerinin tutuşmasıyla yangın kısa sürede büyüdü.

Yangın ihbarının gelmesinin ardından olay yerinde çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. 

Kaç personel müdahale ediyor?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, hala söndürülmeye çalışılan yangına müdahale eden personel sayısıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yavaş, yangına 80 araç 450 personelin müdahale ettiğini duyurdu.

"Anormal depolama"

Mansur Yavaş olay yerinde yaptığı ilk açıklamada "Şuanda sebebini bulmaya çalışıyorlar. Sadece itfaiyeci arkadaşlardan rahatsızlananlar var. Bütün Ankara itfaiyesi burada. Söndürmek için uğraşıyorlar. Sanırım klor falan varmış. Çok sayıda depolamışlar. İnşallah söndürecekler. Yaralanan vatandaş yok. Klor veya dezenfektan olduğu söyleniyor ama anormal bir şekilde depolanmış oraya. Dikkat edin gazın zehirli olabileceğini söylüyorlar." ifadelerini kullanmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/814183/mansur-yavastan-personel-sayisiyla-ilgili-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.