Mamak Belediyesi'nden yolsuzluk iddialarına yanıt

Mamak Belediyesi, AK Parti'den istifa eden Mamak Belediye Meclis Üyesi Esra Yılmaz Aksoy’un Gönül Çarşısı'ndaki yolsuzluk iddialarını yalanladı. Söz konusu iddiaların aydınlatılması için gerekli belgelerin paylaşılacağı belirtildi.
Büşra Bayrak
|
04 Haziran 2021, Cuma - 11:34
Mamak Belediyesi'nden yolsuzluk iddialarına yanıt

AK Parti'den istifa eden Mamak Belediyesi Meclis Üyesi Esra Yılmaz Aksoy,geçtiğimiz gün paylaştığı video ile ayrılığın gerekçelerini anlatarak, Mamak Belediyesi Gönül Çarşısı'nda yolsuzluk yapıldığını iddia etmişti.

O iddialara yanıt ise Mamak Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğünce yapılan yazılı açıklama ile geldi.

Av. Bilal Güzel tarafından yapılan açıklamanın Esra Yılmaz Aksoy’un sosyal medya paylaşımındaki iddiaları üzerine kamuoyunun aydınlatılması için yapıldığı aktarılarak, söz konusu iddiaların bir yıla yakın bir zaman geçtikten sonra, Sayın Esra Aksoy tarafından yargıya taşınan iddialar olduğu belirtildi.

"Asılsız ve boş iddialardır"

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

“Bu iddialarda geçen konular, idarenin tasvip etmeyeceği şekilde, Belediye çalışanları arasında hiç yaşanmaması gereken konulardır.

Şaibe oluşmaması ve kişilik haklarının zedelenmemesi için en kısa zamanda olayın aslının açığa çıkması ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi önem arz etmektedir.

Mamak Belediyesi, şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkelerine göre hareket eden bir belediyedir. Belediye ile ilgili iddialar da asılsız ve boş iddialardır. Söz konusu iddiaların aydınlanması için idaremiz de gerekli bilgi ve belgeleri yargıya intikal ettirecektir.

İdaremizin de isteği, yargı mercilerinin iddiaları incelemesi, gizli bir konunun kalmaması ve olayın tüm açıklığı ile ortaya çıkarılmasıdır. İdaremiz konunun sonuna kadar takipçisi olacaktır.

Kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/814938/mamak-belediyesinden-yolsuzluk-iddialarina-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.