''İnsanlık ölmemiş'' dedirten örnek davranış

Sinop'ta bir bankanın ATM'sinde unutulan kartı ve parayı bulan duyarlı vatandaş, parayı ve kartı polis memurları eşliğinde sahibine teslim etti.
Ankara Masası
|
15 Ağustos 2020, Cumartesi - 18:35
''İnsanlık ölmemiş'' dedirten örnek davranış

Sinop’ta Müzeyyen Korkmaz hesap işlemlerini yapmak üzere gittiği bir bankanın ATM'sinde bin liranın üzerinde para ve kart buldu.Çekimi gerçekleştirilmiş bir deste para ile kartı bulan Korkmaz, polise durumu bildirerek  örnek bir davranış sergiledi.

Polisleri arayarak unutulan parayı sahibine ulaştırmaya çalışan Korkmaz,''insanlık ölmemiş'' dedirten davranışıyla herkese örnek oldu.

İhbar üzerine  olay yerine gelen polis ekipleri gelerek kartın sahibine ulaşmaya çalıştı. Bankaya yakın bir konumda olan kartın sahibi Cenk Giray Aydın, banka önüne gelerek polis memurları ile bir arada olan Müzeyyen Korkmaz’ın elinden parayı teslim aldı.

''PARAYI GÜVENLE TESLİM ETTİM''

Hesap işlemlerini yapmak üzere ATM'ye yöneldiğinde kartı ve parayı gördüğünü fark ettiğini söyleyen Müzeyyen Korkmaz,''Kartını ve parasını unutan vatandaşın kartını ve parasını güvenle teslim alarak hemen polisi aradım. Polis memurları olay yerine gelerek kişiye ulaşmamı sağladı. Polisin kişiye ulaşmasından sonra vatandaş ATM önüne geldi. Parayı güvenle teslim ettim.'' diye konuştu.


http://www.ankaramasasi.com/haber/81633/insanlik-olmemis-dedirten-ornek-davranis
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.