Bakan Akar: Yalanla dolanla TSK’ya dil uzatan ordubozanlar var

IGF-https://igfhaber.com/2021/06/05/bakan-akar-yalanla-dolanla-tskya-dil-uzatan-ordubozanlar-var/
|
05 Haziran 2021, Cumartesi - 10:50
Bakan Akar: Yalanla dolanla TSK’ya dil uzatan ordubozanlar var

Milli Savunma Bakanı Akar, "Yalanla dolanla TSK'ya dil uzatan ordubozanlar var. Fitne peşinde koşan ordubozanlar TSK'nın başarılarını engelleyemeyecek" açıklamasında bulundu.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK komuta kademesi, Denizkurdu 2021 Tatbikatı’nın Doğu Akdeniz’deki “seçkin gözlemci günü” faaliyetlerini takip etti.

Tatbikat, fırkateynlerden, denizaltılara, mayın gemilerinden uçak ve helikopterlerin yer aldığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığının gövde gösterisi yaptığı tören geçişi ile sona erdi.

Bakan Akar'ın açıklamaları şöyle:

Yalanla dolanla ordumuza ve onun komuta heyetine dil uzatmayı adet haline getiren ordubozanlar var. Fitne ve fesat peşinde koşan bu ordubozanlar, TSK’nın tatbikatlardaki ve asil milletimizin sevgisi, güveni ve duasından aldığı ilhamla üç kıtada icra etmekte olduğu operasyonlardaki başarılarını engelleyemeyecekler, gölgeleyemeyecekler.

Açıkça ifade ediyoruz ki bizim kimsenin hakkında, hukukunda, toprağında gözümüz yoktur. Ancak Kıbrıs dahil, Mavi Vatanımızdaki hak, alaka ve menfaatlerimizi korumakta azimliyiz, kararlıyız ve buna muktediriz.

http://www.ankaramasasi.com/haber/817264/bakan-akar-yalanla-dolanla-tskya-dil-uzatan-ordubozanlar-var
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.