Kocaeli’nin ekoturizm girişimciliği güçleniyor

IGF-https://igfhaber.com/2021/06/05/kocaelinin-ekoturizm-girisimciligi-gucleniyor/
|
05 Haziran 2021, Cumartesi - 11:05
Kocaeli’nin ekoturizm girişimciliği güçleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ekoturizme yönelik algı ve tutumun gelişmesi, yaygınlaşması ve turizm altyapısını geliştirme çalışmaları kapsamında "ekoturizm girişimciliği" eğitimi düzenledi.

KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çevreye zarar vermeden gerçekleştirilen, doğal ortamın sürdürülebilirliğini sağlayan ve yerel halkın sosyo-ekonomik gelişimine katkı sağlayan ekoturizm le ilgili çevrimiçi eğitim gerçekleştirdi. 100’ü aşkın ekoturizm girişimcisi ve adayı katıldığı eğitimde, ekoturizm le ilgili başlıklarda konunun uzmanları tarafından birçok konuda eğitimler aldı.
Kocaeli’nin farklı ilçelerinden katılan ekoturizm tesisi işletmecileri ve girişimci adaylarının yoğun ilgi gösterdiği eğitimde; lavanta bahçesi, karavan kampı, ekoçiftlik, restoran, ekoturizm tesisi gibi alanlarda girişimci olmak isteyen katılımcılar bu alanlarda nereden başlayacakları, nasıl yatırım yapacakları, resmi işler, nasıl markalaşacakları devlet teşvikleri gibi konularında uzman eğitmenlerden sorularına cevap aldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/817725/kocaelinin-ekoturizm-girisimciligi-gucleniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.