Bursa Gemlik’te İYİ Parti’den Bursaspor için vefa önergesi

IGF-https://igfhaber.com/2021/06/05/bursa-gemlikte-iyi-partiden-bursaspor-icin-vefa-onergesi/
|
05 Haziran 2021, Cumartesi - 11:11
Bursa Gemlik’te İYİ Parti’den Bursaspor için vefa önergesi

Bursa'da Gemlik Belediye Meclisi'nin İYİ Partili Üyesi Sedat Akkuş, ilçeye 'Şampiyon Şehir Bursa' anıtı yapılarak Bursaspor ve Bursasporlu Yüksel Ütgin’in adının yaşatılması için meclise önerge sundu.

Tarık ŞEKER (Gemlik Basın)

Gemlik Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan toplantısını ilk oturumunu gerçekleştirdi. İYİ Parti Grup Sözcüsü Sedat Akkuş, Bursaspor’un 58’inci kuruluş yılını kutlarken sözlü önerge verdi. Akkuş önergesinde, Gemlik'in en işlek karayolu olan İstanbul-Bursa karayolu üzerinden görülebilen ilçe çıkışındaki üniversite ayrımında bulunan kavşağa "Şampiyon Şehir Bursa" anıtı yapılmasını ve bu anıtta geçmiş yıllarda deplasman dönüşü kaybedilen Bursaspor taraftarı Gemlikli Yüksel Utgin’in isminin yaşatılmasını talep etti.

Gemlik Belediye Meclisi tarafından kabul edilen önerge, görüşülmek üzere Milli Eğitim, Kültür ve Spor Komisyonu’na havale edildi. Hatırlanacağı gibi 2018 yılında Bursaspor’un Göztepe ile karşılaştığı maçtan dönen Gemlikli Bursaspor taraftarı Yüksel Utgin bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/817878/bursa-gemlikte-iyi-partiden-bursaspor-icin-vefa-onergesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.