İstanbul Sultanbeyli’de kısa filmler yarışacak

IGF-https://igfhaber.com/2021/06/05/istanbul-sultanbeylide-kisa-filmler-yarisacak/
|
05 Haziran 2021, Cumartesi - 13:05
İstanbul Sultanbeyli’de kısa filmler yarışacak

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün destekleri ile Sultanbeyli Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Sultanbeyli Uluslararası Kısa Film Yarışması’nın tarihleri değişti.

İSTANBUL (İGFA)- T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün destekleri ile Sultanbeyli Belediyesi tarafından sinemaseverleri buluşturmaya hazırlanan Sultanbeyli Uluslararası Kısa Film Yarışması, 15-16 Haziran 2021 tarihlerinde pandemi kurallarına uygun şekilde fiziki olarak düzenlenecek. Kazanan isimler ise 17 Haziran Perşembe günü Atlas Sineması’nda gerçekleştirilecek ödül töreninde belli olacak.

Usta oyuncu Perihan Savaş’ın başkanlığında Yönetmen Banu Sıvacı, TRT Sinema Müdürü Faruk Güven, Görüntü Yönetmeni Feza Çaldıran ve Oyuncu Hakan Karsak’tan oluşan Ulusal Yarışma Jürisi’nin değerlendireceği finalistler arasında; Belkıs Bayrak’ın Cemile, Büşra Bülbül’ün Çamaşır Suyu, Ege Karakurt’un Düdük, Mehmet Oğuz Yıldırım’ın Lekesiz, Emre Sefer’in Mahallenin Bazı Kedileri, Yeşim Tonbaz’ın Münhasır, Öykü Orhan’ın Paydos, Fırat Onar’ın Perdeler, Ahmet Keçili’nin Seval ve Orhan Umut Gökçek ile Şeyma Gökçek’in Son filmleri yer alıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/820529/istanbul-sultanbeylide-kisa-filmler-yarisacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.