Marmara’nın rafting parkuru Bursa Orhaneli’de açıldı

IGF-https://igfhaber.com/2021/06/05/marmaranin-rafting-parkuru-bursa-orhanelide-acildi/
|
05 Haziran 2021, Cumartesi - 16:50
Marmara’nın rafting parkuru Bursa Orhaneli’de açıldı

Marmara Bölgesi’nin ilk rafting parkuru, Bursa’nın Orhaneli ilçesindeki Kocasu Çayı üzerinde 8,5 kilometre uzunluğundaki alanda oluşturuldu.

BURSA (İGFA) - Bursa’nın Orhaneli ilçesinde Orhaneli Belediyesi tarafından yaptırılan 8,5 kilometrelik rafting parkuru törenle hizmete açıldı.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Orhaneli, Keles, Harmancık ve Büyükorhan’dan oluşan dağ yöresinin doğa sporları ve eko-turizm anlamında müthiş bir potansiyele sahip olduğunu söyledi. Rafting parkurunun açılış töreninde konuşan Başkan Aktaş, eko-turizm ve doğa sporlarına yönelik yatırımlarla dağ ilçelerinin yıldızının her geçen gün daha da parlayacağını beirtti. Keles Kocayayla’daki çalışmalarda artık son aşamaya geldiklerini aktaran Başkan Aktaş, "Orhaneli'de bugün yapılan açılış sadece ilçe özelinde bir konu değil. Bana göre bu yatırım bütün Bursa'yı hatta bütün Türkiye'yi rafting sporu anlamında ilgilendiren bir konu. Bursa’nın 3 milyon 100 bin nüfusu var ve 20 milyonluk bir hinterlant içerisindeyiz. Hemen yanı başımızda İstanbul gibi 15 milyonluk bir değer var. Bu tesis nedeniyle de Orhaneli Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/820790/marmaranin-rafting-parkuru-bursa-orhanelide-acildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.