Survivor’da konseyde şok!

IGF-https://igfhaber.com/2021/06/06/survivorda-konseyde-sok/
|
06 Haziran 2021, Pazar - 08:46
Survivor’da konseyde şok!

Survivor 2021'e finale sayılı günler kala yarışmalar hız kesmeden devam ediyor. Dokunulmazlığın bireysel oyunlara döndüğü Survivor'da ilk kazanan Poyraz oldu. Yarışmacılar oyun sonrası konseye geldi ve Acun Ilıcalı herkesi şoke eden açıklamayı yaptı.

Acun Ilıcalı merakla beklenen açıklamaya şöyle başladı: Konu şu, Survivor'a gelirken hatırlarsanız İstanbul'da bir toplantı yaptık. Bu toplantıda aileleriniz herhangi bir şekilde Survivor ile ilgili konulara girmemesini rica ettim. Buraya gelirken ailelerinizden de sosyal medyayı kullanmamalarını rica etmenizi net olarak söyleyerek hatırlıyorum.

İki yarışmacılarımızın aileleriyle ilgili bir sorunumuz var ve bu sorunu sizinle paylaşmam gerekiyor. Survivor tarihinde ilk defa aileler fazlasıyla bu işin içinde. Bundan son derece rahatsızız. Aileler iki yarışmacımızın ailesi bu konuda bizi üzecek şekilde sosyal medyada aktifler.

AİLELERİYLE GÖRÜŞECEKLER

Bu iki yarışmacıyla konuşacağım ve görüşme hakkı vereceğim. Ailelerinizle görüşün bizi ve programımızı açıkçası rahat bıraksınlar. Kızları, erkekleri isteyerek buraya katıldı herkesin. Biz aileleri yarışmaya almadık. Biz sizi aldık yarışmaya. Bir tanesinin ailesi de yarışmadan ayrılmasını istiyor. Acun Ilıcalı daha sonra iki ismi açıkladı.

Acun Ilıcalı, "Birinci yarışmacımız Aleyna. Aleyna ben senin aileni açıkçası burada gördüm. Pırlanta gibi insanlar, çok yüksek bir gerilim var. Annen bizi arıyor. Kızımın yarışmadan ayrılmasını istiyorum diyor. Annenle konuş.

İkinci yarışmacımıza geliyorum. İkinci yarışmacımız da Ayşe. İşin aslı Ayşe'nin ailesiyle Aleyna'nın annesi arasında bir gerilim var. Bu iş büyümüş durumda. " dedi. İki yarışmacı ailesiyle görüşecek.

POYRAZ ELEME ADAYI SÖYLEDİ

Poyraz kırmızı takımdan bir isim söyledi ve Aleyna'nın ismini verdi. Aleyna, "Açıkçası beklediğim bir şekilde sonuçlandı. Artık bireysele döndüğü için olay herkesin potaya girme riski var." açıklamasında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/821256/survivorda-konseyde-sok
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.