İngiltere’de yatırım fırsatı

IGF-https://igfhaber.com/2021/06/06/ingilterede-yatirim-firsati/
|
06 Haziran 2021, Pazar - 09:41
İngiltere’de yatırım fırsatı

Türkiye’nin global emlak markası GRED (Global Real Estate Development) Kurucu Ortağı ve İngiltere CEO’su Meltem Türker, İngiltere’de yatırım yapacak Türk yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulundu.

Türk yatırımcılara önerilerde bulunan GRED Türkiye CEO’su Knut Gaskjenn ve GRED Ortağı ve İngiltere CEO’su Meltem Türker, “Biz GRED olarak Türklerin sofistike pazarlık becerileri dahil olmak üzere, başta bize has pratik zeka ve iş yapış şekillerini anlayıp, aynı zamanda bu değerleri global deneyimlerimiz ile harmanlayıp köprü kurabilen yerel ama global danışmanlarız. Yatırımcılara, öncelikle tabii ki global pazarları sağlıklı değerlendirebilen, güvenilir, iç ve dış pazarda deneyimli, regule danışmanlar ile çalışmalarını öneriyoruz. Yatırım yapmayı düşündükleri pazarı iyice araştırmak, birden fazla seçeneği acele etmeden kıyaslamak, globalde yerel düzenlemeleri ve kanunları, vergi avantajlarını iyice araştırmak ve finansman seçeneklerine ulaşabilmek için mevcut finansmanı doğru kullanabilmek çok önemli” dedi.

Pandemi dönemi ile global gayrimenkul pazarında doğan fırsatlar nedeni ile içe ve dışa yönelik olarak çift kanatta yatırımların arttığını belirten Meltem Türker, “Çalıştığımız pek çok pazarda yatırımcılara bu dönemde güçlü teşvikler sunduk. Bu da faaliyet alanındaki hızı çok etkiledi. Örneğin İngiltere’de COVID-19 döneminde ev alımlarında emlak vergilerine birçok yeni düzenleme geldi. Gayrimenkul alımlarında £500 bin pound bandına kadar olan kısımda emlak vergisi kaldırıldı. Başta Mart 2021’e kadar geçerli olan bu yeni düzenleme akabinde uzatıldı. Bu teşvik İngiltere pazarında olumlu etkilere yol açtı. Özellikle İngiltere’de tarihi ve rekor seviyelerde bir alıcı pazarı yaşanmakta” diye konuştu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/821292/ingilterede-yatirim-firsati
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.