Sedat Peker 9’uncu videosunu yayınladı

IGF-https://igfhaber.com/2021/06/06/sedat-peker-9uncu-videosunu-yayinladi/
|
06 Haziran 2021, Pazar - 10:57
Sedat Peker 9’uncu videosunu yayınladı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, 9’uncu videosunu yayınladı. Yeni videoda Peker,  Süleyman Soylu hakkında iddialarda  bulunmaya devam ederken, Demirören ve Yandaş Akit hakkında da konuştu.

Sedat Peker, Süleyman Soylu’nun kaçak işadamı Sezgin Baran Korkmaz ile İçişleri Bakanlığı’nda görüştüğünü, Korkmaz’ı yurtdışına Soylu’nun gönderdiğini iddia etti. Soylu’nun sigorta şirketine değinen Peker, ”Şirketin yüzde 5 bin 700 büyümüş. 57 kat büyümüş. Yargılanacaksın. Yüce divana gideceksin. Ben yurtdışına gitmeden önce odanda misafir ettiğini anlatacağım” ifadelerini kullandı.

Metin Külünk hakkında da açıklamalarda bulunan Peker, “Beni yolda bırakanı rezil edeceğim, ha Metin ağabeyi rezil etmeyeceğim, ne yaşadık onu anlatacağım” dedi. AKP’nn seçim zamanı dağıttığı kahvelerin kendisine ait olduğunu kaydeden Peker, “Bana pislik mafya diyorlar ya, Ak Parti’nin seçim zamanı dağıttığı kahveler var ya, seçim zamanı. Hepiniz içtiniz, Tarihi Beyoğlu Kurukahvecisi, benimdi o, hani ben pislik mafyaydım. Ulan onlarca milyon liralık kahveyi benden siz alıp dağıtmadınız mı her yerde. Lan bir lira mı verdiniz, verdiyseniz hani fatura. Lan size yazıklar olsun” diye konuştu.

“750 MİLYON DOLARI ZİRAAT BANKASI VERDİ, BANKA DEVLETİN”

Demirören Haber Ajansı hakkında da konuşan Peker, “Şimdi bizim bu Pambukören (Demirören) var ya, şimdi biz gazeteyi bastık, Aydın Doğan kargaşadan korktu verdi yerleri 750 milyon dolara, aslında bir tanesi o kadar ederdi, hepsini o paraya aldı. Bu 750 milyon doları Ziraat Bankası verdi, banka devletin. Bu 750 milyon doların hiçbirini ödemedi biliyor musunuz bu sahtekar” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/821362/sedat-peker-9uncu-videosunu-yayinladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.