Malatya’ya yeni fuar alanı

IGF-https://igfhaber.com/2021/06/06/malatyaya-yeni-fuar-alani/
|
06 Haziran 2021, Pazar - 14:33
Malatya’ya yeni fuar alanı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni yapılan ve son aşamalarda olan Fuar Merkezi’nde çalışmaları yerinde inceledi.

MALATYA (İGFA)- Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Fuar Merkezi’nde yaptığı incelemeler hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Gürkan’a incelemelerde ilgili daire başkanları ve yetkilileri de eşlik etti.

Başkan Gürkan, “Fuar Merkezi’nin çalışmaları artık son aşamaya geldi. İnşallah Haziran ayının sonu veya Temmuz ayının başı gibi Malatya’ya yaraşır ve yakışır konseptte hizmet edecek. Daha önce Malatya fuar hizmetlerini çadırda yapıyordu. Artık yerleşik bir yapıyı hayata geçirerek hizmet vermeye başlayacak. 400 kişilik kapalı konferans salonu, fuaye alanı, yönetim birimleri, fuara katılım sağlayacak sektörler için toplantı ofisleri, sunum ofisleri, idare ofisleri ve diğer sosyal mekanların bulunduğu, aşağıda sosyal kafeterya ve benzeri yapıların olması 9 metre yükseklikteki fiziki yapılarla gelecek tüm fuara hitap edecek araç ve gereçlerin sergilenebileceği bir fuar merkezi oldu. Gelen fuar katılımcılarının malzeme ve araçlarını rahatlıkla sergilemek için de platformlar oluşturuldu” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/821991/malatyaya-yeni-fuar-alani
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.