Boğaziçi Film Festivali ile 9. buluşma Ekim’de

IGF-https://igfhaber.com/2021/06/07/bogazici-film-festivali-ile-9-bulusma-ekimde/
|
07 Haziran 2021, Pazartesi - 09:26
Boğaziçi Film Festivali ile 9. buluşma Ekim’de

Hem Türk sinemasından hem de dünya sinemasından dikkat çekici yapımları bir araya getiren Boğaziçi Film Festivali bu yıl 23 – 30 Ekim tarihleri arasında dokuzuncu kez sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

İSTANBUL (İGFA) - Boğaziçi Kültür Sanat Vakfı tarafından, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün desteği ve TRT’nin Kurumsal İş Ortaklığı ile gerçekleşecek 9. Boğaziçi Film Festivali bu yıl 23 – 30 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek.

Geçtiğimiz yıl #HerŞeyeRağmen sloganıyla pandemi sürecinin getirdiği tüm olumsuzluklara rağmen, sosyal mesafeli olarak fiziki şartlarda gerçekleşen festival film gösterimlerini, filmlerin ait olduğu sinema salonlarında seyirciyle buluşturmuştu. Boğaziçi Film Festivali bu yıl da seyircisini sinema salonlarında ağırlamaya hazırlanıyor.

Festivalin yarışmalı kısa bölümlerinde yer alan tüm filmler Ahmet Uluçay Büyük Ödülü için de aday olacak.
Festivalin endüstriye yönelik etkinlikleri ve proje geliştirme bölümü olan 24-29 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Bosphorus Film Lab’de Pitching Platformu ve Work in Progress başvuruları alınacağı duyuruldu.

9. Boğaziçi Film Festivali 23 – 30 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek. Festival hakkında detaylı bilgi ve başvuru süreçleri www.bogazicifilmfestivali.com üzerinden takip edilebilecek.

http://www.ankaramasasi.com/haber/823115/bogazici-film-festivali-ile-9-bulusma-ekimde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.