Keçiören'de asfalt serim çalışmaları sürüyor

Keçiören Belediye Başkanı Altınok: "İlçemizde bozuk, yıpranmış yol ve kaldırım bırakmıyoruz. 2020'nin sonuna kadar 100 bin ton asfalt serimi gerçekleştireceğiz" dedi.
Ankara Masası
|
16 Ağustos 2020, Pazar - 13:37
Keçiören'de asfalt serim çalışmaları sürüyor



Keçiören Belediyesi'nin açıklamasına göre, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sıcak asfalt serim çalışmalarını Bağlum'da sürdürüyor.

Bağlum'da bozuk ve yıpranmış yolları yenileyen ekipler ihtiyaç duyulan sokaklarda ise kaldırım yenileme ve peyzaj çalışması yürütüyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok,  Keçiören'de bozuk, yıpranmış yol ve kaldırım bırakmadıklarını aktardı.

Altınok, "2020'nin sonuna kadar 100 bin ton asfalt serimi gerçekleştireceğiz. Ekiplerimiz 51 mahallemizin farklı noktalarında gece gündüz çalışıyor. Başta Bağlum olmak üzere cadde ve sokaklarımızı Keçiören'e yakışır modern ve estetik bir görünüme kavuşturuyoruz." ifadelerini kullandı.

"İHTIYAÇ HALINDE 150 BIN TONA ÇIKARTACAĞIZ"

Altınok, göreve gelir gelmez Keçiören genelindeki park, bahçe, yol ve kaldırımların yenilenmesi için yoğun bir çalışma yürütüldüğünü, yıl sonuna kadar serimi gerçekleştirilecek 100 bin ton asfaltın ihtiyaç halinde 150 bin tona çıkartılacağını bildirdi.

 Altınok, "Biz de bir Keçiören çocuğu olarak bu şehri modern ve gezilip görülmesi gereken yerler listesine soktuk. Göreve geldiğimizden itibaren söz verdiğimiz gibi yollarımızı asfaltladık, parklarımızın bakımlarını yaptık, tesislerimizin eksiklerini giderdik, ilçemizi yeniledik. Daha yaşanabilir bir kent inşa etmek için yeni eserlerimizin de yapımına başladık. Ortaya koyduğumuz eserlerle ve hizmetlerle Keçiören'i modern kent haline getirdik." ifadelerine yer verdi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/82315/keciorende-asfalt-serim-calismalari-suruyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.